Prva banka: Kamata na štednju do 6,7 odsto

Bez autora
Dec 15 2011

Prva Banka Crne Gore povećala je kamatnu stopu na štednju koja se sada, zavisno od roka, kreće i do 6,7 odsto. Iz ove banke je objašnjeno da su kamatu povećali povodom predstojećih Novogodišnjih i Božićnih praznika i da je nude postojećim i potencijalnim štedišama. Građanima je omogućeno da izaberu oblik štednje u zavisnosti od toga da li žele da im kamata bude isplaćivana na početku perioda oročenja, mjesečno – u vidu rente ili nakon isteka oročenja. Klijenti, istovremeno, mogu odabrati i vrstu štednje zasnovanu na sukcesivnim uplatama na štedni račun, tokom trajanja perioda oročenja.

Prva banka: Kamata na štednju do 6,7 odstoPrva Banka Crne Gore povećala je kamatnu stopu na štednju koja se sada, zavisno od roka, kreće i do 6,7 odsto.

Iz ove banke je objašnjeno da su kamatu povećali  povodom predstojećih Novogodišnjih i Božićnih praznika i da je nude postojećim i potencijalnim štedišama.

- Građanima je omogućeno da izaberu oblik štednje u zavisnosti od toga da li žele da im kamata bude isplaćivana na početku perioda oročenja, mjesečno – u vidu rente ili nakon isteka oročenja. Klijenti, istovremeno, mogu odabrati i vrstu štednje zasnovanu na sukcesivnim uplatama na štedni račun, tokom trajanja perioda oročenja- navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik